Partners och leverantörer

Vi har valt att arbeta med partners och leverantörer som är tillförlitliga och som levererar kvalitetsprodukter med hög servicenivå.

Partners

Guard Systems
Guard Systems är ett norskt företag som är en ledande leverantör av bland annat spårningstjänster, fleet management och mobil positionering. Både PNO och Guard Sytems har fokus på kvalitet, service och innovationer. Utifrån detta var det naturligt för de båda företagen att under början av 2015 fördjupa sitt samarbete.

Sedan ett antal år tillbaka erbjuder PNO sina kunder tjänsten PNO Tracking System. Det är ett webbaserat logistiksystem för positionering och fleet management som levereras av Guard Systems och är mycket uppskattat av användarna. Läs mer om Guard Systems och deras produkter kan ni läsa här.

Kraker
Kraker är det enda företaget i Europa som helt och hållet specialiserar sig på moving floors, både när det gäller produktion och utveckling. De kan med full rätt kalla sig själva för ”Masters in moving floor trailers”. PNO har äran att vara generalagent för Kraker i Sverige.

Moving floor trailers automatiserar och underlättar lastning samt lossning av gods genom att man avlägsnat behovet av att använda en gaffeltruck. Metoden gör att man effektivt kan tömma trailern på löst material utan att tippa eller luta golvet.

Moving floors är ett område som har växt och fått mycket uppmärksamhet de senaste åren. För mer information om Moving floors kontakta oss.

Partners

Partners 250x56 px

Preffered suppliers

Vianor
Vianor är störst i norden på däck och erbjuder däck till alla slags fordon; dragbilar, lastbilar, släp och trailers. För några år sedan slöt PNO och Vianor ett avtal som innebar att PNO:s verkstäder blev fullserviceverkstäder för trailers och öppnades upp även för externa kunder. Läs mer om Vianor och deras produkter här.

Krone
Krone är ett tyskt företag med lång erfarenhet av transportbranschen. Krone är vår största leverantör av gardintrailers, dollys, frystrailers och skåptrailers. Vi beställer trailers av Krone eftersom de är innovativa och alltid levererar kvalitetstrailers. Vi värderar kvalitet och trygghet högt vilket innebär att vi väljer Krone även om de inte är billigast på marknaden. För mer information om Krone, se deras hemsida här.

Schmitz
Schmitz är ett företag med gamla anor baserat i Horstmar, Tyskland. Schmitz levererar i huvudsak gardintrailers, boxtrailers samt frystrailers till oss. För mer information om Schmitz, se deras hemsida här.

Gehab
När vi skall bygga special- och kundorderspecifika trailers vänder vi oss ofta till Gehab. De är ett svenskt företag som existerat sedan slutet av 70-talet. För mer information av Gehab se deras hemsida här.

Thermo King
Thermo King producerar högpresterande kyl- och värmeenheter bland annat för trailers. De är verksamma i hela världen och den större delen av PNO kyltrailers är utrustade med ett aggregat från Thermo King. Läs mer om Thermo King och deras produkter på deras hemsida.

Dennison
Dennison är ett företag vars verksamhet inleddes på Irland för mer än 50 år sedan och är numera ledande tillverkare av trailers i Storbritannien. De bygger högkvalitativa trailers och har en passion för kontinuerlig produktutveckling och utmärkt kundservice. Dennisons och PNO:s samarbete inleddes för några år sedan när PNO tog initiativ till att ta fram linkar anpassade för det nordiska klimatet. Läs mer om Dennison här.

BPW
BPW är ett världsomspännande tyskt företag som har lång erfarenhet av att tillverka högkvalitativa drivsystem för trailers. Från BPW beställer vi främst axlar och bromsar samt reservdelar för dessa. Läs gärna mer om BPW och deras produkter på deras hemsida.

SAF-HOLLAND
SAF-Holland är en av de ledande tillverkarna av drivsystem för trailers. Till oss är de främst en leverantör av axlar och bromsar samt reservdelar för dessa. Se deras hemsida för mer information om företaget och deras produkter.

D-TECH
D-TECH är specialister på containerchassi. De containerchassis som D-TECH producerar är de lättaste på marknaden. Detta är ett resultat av många års erfarenhet, forskning och utveckling. Läs mer om företaget och deras produkter på deras hemsida.

 

Preferred suppliers 250x103 px