Vad vi gör

PNOs affärsområde är uthyrning och försäljning utav trailers. Vi är en utav pionjärerna i branschen och har därmed lång erfarenhet och gedigen kunskap. Vi är specialister på trailers och hittar, vid varje tillfälle, lösningar på våra kunders förfrågningar. Vi vill alltid erbjuda innovativa och flexibla produkter.

Vi jobbar med leverantörer som alltid levererar kvalitet och enligt oss är de bästa på marknaden. Vi har ett brett sortiment av trailermodeller och vår flotta är ung då vi i generellt säljer våra trailers efter 54 månader. Detta säkrar kvalitet, säkerhet samt hög funktionalitet för våra kunder.

På PNO har vi många tekniskt kompetenta medarbetare som länge jobbat med service och underhåll utav trailers. När vår kund hyr av oss är vi med hela vägen, från start till slut. I uthyrningen ingår det i avtalet teknisk service samt underhåll på den trailer vår kund hyr.

I Sverige har vi egna PNO verkstäder i Helsingborg och Jönköping samt ett flertal externa verkstäder och ett gediget geografiskt nätverk över Europa. Hela dygnet, 24|7 finns vi tillgängliga för att hjälpa till vid eventuella breakdowns. På våra verkstäder erbjuder vi våra kunder en fullservice, där kunden får allt gjort under ett tak.