Uthyrning av trailers

PNO är Nordens marknadsledande traileruthyrare med 12 000 trailers. Vi har ett stort urval av produkter i vår trailerflotta. Vi erbjuder lösningar på alla transportbehov. I över 35 år har vi hyrt ut trailers och bistått kunder med den bästa rådgivningen och kompetensen. Vi är specialister på att ta fram kundanpassade trailers och kan möta behoven snabbt. Vår vision är att PNO skall vara tongivande inom branschen och bistå med den mest kompetenta och optimala lösningen för marknadsbehoven.

Ett bra alternativ till att köpa en trailer är att hyra en trailer. Då behöver man inte binda kapital i stora investeringar med betydande risk. Att hyra en trailer är mycket prisvärt och prisstabilt då man slipper oförutsedda kostnader. Utöver en prisvärd lösning är det också flexibelt och enkelt vilket resulterar i stor handlingsfrihet för hyrestagaren.

Vi jobbar både med kort- och långtidsavtal för att täcka den normala driften samt kortare intensiva perioder. Behoven ser olika ut beroende på många faktorer. Vårt mål är att med vår expertis bistå med rådgivning oberoende om det gäller ett långtidsavtal eller ett korttidsavtal för att kunden ska få den bästa produkten.

Vi säkrar kvalitén på våra trailers genom en rad viktiga faktorer:

  • Produktkvalitet
  • Egna PNO-verkstäder där vi utför; underhåll, service och skadehantering
  • Ung genomsnittsålder på 54 månader
  • Kunskap och erfarenhet

Technical Services

Hyr man trailer hos PNO kan räkna med en fullservice. Hos PNO är vi med dig hela vägen, från avtalsstart till avtalsslut. Vår service är inriktad på att stärka kundens verksamhet.

Vårt kundstöd är enkelt och smidigt. När man ringer till oss pratar man alltid med en fysisk person med teknisk kompetens och vi finns till hands 24 timmar om dygnet.

PNO har ett fullserviceutbud där vi samlat allt som behövs under ett tak för att optimera och förenkla för hyrestagaren, både ekonomiskt och tidsmässigt. Istället för att byta däck hos en leverantör, besiktiga hos en annan leverantör samt slutligen tvätta hos en tredje leverantör så finns allt som erfordras hos oss på PNO. PNOs verkstäder i Helsingborg, Jönköping och Malmö är till förfogande för kunden under hyresperioden för service, underhåll och skadehantering. Vår jourtelefon är öppen dygnets alla timmar, 042-499 15 68.

I ett hyresavtal med PNO ingår

  • Service 2 gånger/år
  • Besiktning 1 gång/år
  • Reperation vid slitage

Vi ombesörjer service på samtliga ekipage till väl utvalda verkstäder i Europa för service och underhåll.